NADA huisstijl

ECO_VENTIONS

NADA huisstijl

 

Ontwerp website, etiketten, stickers, prijslabels, uitnodiging, klantenkaart, geschenkbon, muurtekst, etalagebelettering, visitekaartje, embleem, winkel logo, gedepersonaliseerd drukwerk, winkeltassen, gevelbanner, infoteksten,…

 

NADA is uw speciaalzaak voor aquaria, eco and greendesign, wabi-kusa, air plants, vertical gardens, sky planters, urban & window farming equipment, aquaponische home installaties en terras- en kamerplanttoebhoren.

 

NADA is ontstaan vanuit de enorme behoefte aan meer groen in een fel verstedelijkte omgeving en de toenemende trend van ecodesign en indoor nature. Zaakvoerder Jan Vos combineerde zijn kennis en ervaring van groen, stadsontharding, aquariumdesign en aquascaping met een liefde voor (kamer)planten en interieurvormgeving. Het resultaat: NADA.

 

"Het herstellen van de verstoorde relatie tussen mens en natuur is een van onze belangrijkste doelen."

Jan Vos, aquascaper and general manager NADA

 

Een plek in de stad waar mensen zich net zo thuis kunnen voelen als in de natuur zelf. NADA is, behalve een winkel, atelier en aqaurium gallery vooral een plek waar mensen opnieuw verbaasd zullen zijn over de eenvoud en de schoonheid van de natuur. Jans leuze 'elke kamer hoort een levende kamer te zijn' (every room should be a living room) vertaalt zich in een veelzijdig assortiment met voor elk wat wils: van aquaria tot home made bloempotten, designobjecten en originele of moderne plantsystemen: wij bieden een ruime keuze voor ieders budget.

 

 

© Marieke Smets

 

In de gallerij onderaan kan u de ontwerpen voor NADA vergroot bekijken.

 

 

 

Informatiefiche en technische details:

 

TITEL PROJECT

 

Huisstijl voor NADA bvba

 

TECHNIEK //

 

Ontwerp in Photoshop, Illustrator en InDesign CS6

 

SITUERING //

 

Drukwerk en ander grafisch materiaal NADA Conceptstore.

 

DATUM REALISATIE //

 

Zomer 2014

 

DOELGROEP - VOOR WIE //

 

Klanten NADA Conceptstore

 

OPDRACHTGEVER //

 

NADA bvba